۲۴ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۴۷

تکواندو قهرمانی نوجوانان جهان- تونس؛

وحید عبداللهی بهترین مربی تکواندو جهان شد/لطفی فنی تکواندوکار

وحید عبداللهی بهترین مربی تکواندو جهان شد/لطفی فنی تکواندوکار

در پایان رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان سرمربی و یک عضو تیم کشورمان به عنوان بهترین مربی و فنی ترین تکواندوکار این دوره از مسابقات انتخاب و معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، این دوره از مسابقات عصر امروز جمعه ۲۴ فروردین ماه به تونس به پایان رسید و تیم ملی کشورمان با کسب هفت مدال طلا، دو برنز و۱۰۷ امتیاز مقتدرانه عنوان قهرمانی جهان را کسب کرد. 

در پایان این دوره از مسابقات وحید عبداللهی سرمربی تیم پسران کشورمان از سوی کمیته برگزاری مسابقات به عنوان بهترین مربی جام دوازدهم انتخاب و معرفی شد.همچنین حسین لطفی نماینده وزن اول کشورمان که توانست با غلبه مقتدرانه و در حالیکه تمامی حریفان خود را با اختلاف بیش از ۲۰ امتیاز شکست داده بود، بر سکوی قهرمانی بایستد عنوان فنی‌ترین بازیکن را بدست آورد.

فنی ترین تکواندوکاران جهان- حسین لطفی از ایران

در بخش دختران هم «آندری آنانچنکو» سرمربی تیم دختران روسیه به عنوان بهترین مربی جهان انتخاب شد. «میروکانگ» از کره جنوبی فنی ترین تکواندوکار بخش بانوان شد.

«رناتا کراونویچ» از کرواسی و «عبدالحاک چبیبی» از بلژیک هم به عنوان بهترین داوران این دوره انتخاب شدند. هند و اتیوپی هم جایزه مشارکت و روحیه مبارزه را به خود اختصاص دادند.

برای تیم ملی کشورمان در این دوره از مسابقات حامد اصغری، حسین لطفی، امیر ولی پور،  امیرسینا بختیاری، علی اشکوریان، محمد مهدی عمادی و محمد علی خسروی هفت مدال طلا، عرفان مرادی و نیما مهر علی هم دو برنز کسب کردند.

کد مطلب 4270307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha